Va propunem o colectie de exceptie de trandafiri pentru gradina in ghivece cu GARANTIE pentru prindere.

Pentru amenajarea unui  spatiu de poveste in curte, gradina sau pe terasa am selectat pentru dumneavoastra cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume pe care i-am adus din Franta de la celebrii cultivatori Meilland Richardier si Georges Delbard. Astfel va puteti alege soiuri unice de trandafiri cu inflorire repetatata si culori spectaculoase cu ajutorul carora sa va creati un spatiu plin de culoare si parfum

Vezi toti trandafirii >

Pentru a comanda trandafiri in ghivece accesati meniul de mai sus. Alegeti trandafiii care va plac, in pagina cu descrierea fiecarui trandafir aveti posibilitatea sa selectati trandafirul 'cu radacina goala' sau 'trandafir in ghiveci'.

Odata cu trandafirii nostri in ghivece primiti si un culcus excelent pentru trandafiri. Amestecul de pamant din ghivecele noastre este compus preponderent din gunoi de grajd si pamant negru care aduc un aport important de nutrienti pentru trandafir. Mai contine o proportie mica de turba si nisip pentru ca amestecul sa fie mai aerisit. Acest amestec este un rasfat pentru radacinile trandafirilor.
Trandafirii cu rădăcina la ghiveci se pot planta in gradina pe tot parcursul anului, chiar dacă ar fi in plină inflorire, deoarece radacinile sunt prinse/inradacinate in pamântul din ghiveci. Când transplantati un trandafir din ghiveci in gradină sau in ghivece decorative mai mari trebuie sa aveți grijă ca pamantul sa nu se desprinda de radacini. Pentru siguranta puteti să tăiați ghiveciul din plastic astfel incat pământul să nu se desprindă de rădăcină.

Un trandafir cu rădăcina la ghiveci vă permite să aveți în grădină acel trandafir special pe care vi-l doriți si sa creati in gradina un impact instantaneu de culoare si parfum, fără să mai așteptați perioada de repaos vegetativ.
Un trandafir la ghiveci poate fi un cadou ideal pentru aniversarea unui prieten special, nunta unei persoane dragi sau alte evenimente speciale.
FamousRoses.eu vă propune o colecție de exceptie de trandafiri cu rădăcina la ghiveci:  
Dacă ați achiziționat sau primit un trandafir la ghiveci îl puteți transplanta în grădină urmând instrucțiunile simple de mai jos. Astfel veți oferi un loc fericit pentru noul dumneavostră trandafir.

Plantarea trandafirilor din ghiveci in gradina sau ghivece mari decorative.