Plantarea Trandafirilor din Ghivece in Gradina

Trandafirii cu rădăcina la ghiveci se pot planta pe tot parcursul anului cu excepția perioadei de inghet.

Pe acestea ii puteți comanda si planta in gradină oricand in timpul anului, chiar dacă ar fi in plină inflorire, deoarece radacinile s-au dezvoltat in pamântul din ghiveci.

Când trans/plantati un trandafir din ghiveci in gradină sau in ghivece mari decorative trebuie sa aveți grijă să tăiți ghiveciul din plastic astfel incat pământul să nu se desprindă de rădăcină.

Un trandafir in ghiveci vă permite să aveți în grădină acel trandafir special pe care vi-l doriți si sa creati in gradina un impact instantaneu de culoare si parfum, fără să mai așteptați perioada de repaos vegetativ. 

Dacă ați achiziționat sau primit un trandafir la ghiveci îl puteți trans/planta în grădină urmând instrucțiunile simple de mai jos. Astfel veți oferi un loc fericit pentru noul dumneavostră trandafir.

Pasul 1: În locul ales pentru plantare săpați o groapă mai mare decât dimensiunile ghiveciului. 

Pasul 2: Tăiați si indepartati doar fundul ghiveciului din plastic. Aceasta tehnica de plantare este pentru trandafirii nostri deoarece ghivecile noastre sunt umplute cu pamant negru (ciornoziom) si turba; nu doar cu turba. 

Pasul 3: Puneți trandafirul cu tot cu ghiveciul fara fund în mijlocul gropii cu altoiul la nivelul solului. 
  
Pasul 4: Taiati ghiveciul pe verticala si indepartati-l. 
Pasul 5: Umpleti groapa cu pamant si tasati-l bine.
Pasul 5: Udați trandafirul din abundență cu minim 10 litri de apa o data, astfel apa va ajunge la fundul gropii acolo unde sunt radacinile. În primele 2 saptamani udați, cu 10 litri de apa, trandafirul foarte des până va arată bine stabilit.  

Un trandafir la ghiveci poate fi un cadou ideal pentru aniversarea unui prieten special, nunta unei persoane dragi sau alte evenimente speciale. FamousRoses.eu vă propune o colecție de exceptie de trandafiri cu rădăcina la ghiveci: trandafiri in ghivece

Cum vi se par aceste instructiuni, ar mai trebui de adaugat ceva?


 

Lasă un comentariu, o intrebare sau un răspuns

Publică un comentariu, o intrebare sau un răspuns