Modalitati de plata - FamousRoses.eu

€ 5,99 Livrare oriunde in Romania

Modalitati de plata

Plata RAMBURS

Preturile noastre sunt exprimate in EURO deoarece livram trandafirii si in tarile din Uniunea Europeana. In Romania plata ramburs se face in lei la cursul de vanzare Raiffesen Bank din data expedierii comenzii.

Plata prin card bancar sau PayPal

Acceptam urmatoarele tipuri de carduri: Visa, MasterCard, Discover, American Express, Diners, JCB, orice card de credit sau debit cu logo-ul VISA sau MasterCard.

Plata cu card se realizeaza in colaborare cu 2checkout.com (2CO.com), fiind cea mai simpla metoda de plata. 2CO este unul dintre cei mai mari procesatori internationali de plati on-line si puteti efectua plata online folosind cardul dumneavoastra de debit sau de credit in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate pentru efectuarea platilor sunt cele emise sub siglele VISA, MasterCard (inclusiv Maestro), American Express, Discover/Novus, Diners Club si JCB. Deasemenea 2CheckOut va ofera posibilitatea sa platiti si prin PayPal.

Pe extrasul de cont, aferent cardului dumneavoastra, tranzactia va aparea cu denumirea de 2CO.COM*ROSES".

Transfer bancar

Datele de transfer bancar sunt:
S.C. GREEN-E CONCEPT S.R.L
C.U.I.: RO 14742549
IBAN RON:      RO93 RZBR 0000 0600 0253 0807
IBAN EURO:    RO92 RZBR 0000 0600 0352 9052
Raiffeisen Bank

Western Union / Money Gram

Daca selectati aceasta modalitate de plata, veti fi contactat in scurt timp de catre unul dintre reprezentantii nostri pentru a va transmite detaliile de plata.