Modalitati de plata - FAMOUS ROSES

€ 5,99 Livrare Oriunde in Tara. Livrare Gratuita pentru comenzi mai mari de € 99

Modalitati de plata

 

Plata Ramburs

Preturile noastre sunt exprimate in Euro pentru ca livram trandafiri in toata Uniunea Europeana. In Romania, plata ramburs se face in lei la cursul de vanzare Raiffeisen Bank din data expedierii comenzii.

Plata prin card bancar sau PayPal

Acceptam urmatoarele tipuri de carduri: VISA, Mastercard, Discover, American Express, Diners, JCB, orice card de credit sau debit cu logo-ul VISA sau Mastercard.

Plata cu cardul se realizeaza in colaborare cu 2checkout.com (2CO.com), fiind cea mai simpla metoda de plata. 2CO este unul dintre cei mai mari procesatori internationali de plati on-line si poti efectua plata online folosind cardul de debit sau de credit in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate pentru efectuarea platilor sunt cele emise sub siglele VISA, Mastercard (inclusiv Maestro), American Express, Discover/Novus, Diners Club si JCB. De asemenea, 2CheckOut iti ofer posibilitatea sa platesti si prin PayPal.

Pe extrasul de cont, aferent cardului tau, tranzactia va aparea cu denumirea de 2CO.COM*ROSES".

Transfer bancar

Datele de transfer bancar sunt:
S.C. GREEN-E CONCEPT S.R.L
C.U.I.: RO 14742549
IBAN RON:      RO93 RZBR 0000 0600 0253 0807
IBAN EURO:    RO92 RZBR 0000 0600 0352 9052
Raiffeisen Bank

Western Union / Money Gram

Daca selectezi aceasta modalitate de plata, vei fi contactat/a in scurt timp de catre unul dintre reprezentantii nostri pentru a-ti transmite detaliile de plata. 

CUM AM MAI SPUS SI CU ALTA OCAZIE, SUNTEM NOROCOSI CA LUCRAM CU OAMENI EXTRAORDINARI.