Ingrasaminte pentru trandafirii de gradina : Fertilizarea Trandafirilor

Fertilizarea trandafirilor o actiune necesara. Aplicarea ingrasamintelor la trandafiri.

 

Fertilizarea trandafirilor in mod regulat le asigura acestora o sanatate puternica si o inflorire abundenta. Un trandafir sanatos produce mai multe flori si are forta de a lupta mai bine cu agentii patogeni si daunatorii.

Pentru tot sezonul va recomandam ingrasamintele de mai jos.

Ingrasaminte foarte eficiente pentru fertilizarea trandafirilor si a celorlalte plante din gradina dumneavoastra.

Formula complexa si echilibrata a acestor ingrasaminte permite trandafirilor si plantelor d-voastra sa-si exprime potentialul lor maxim in termeni de frumuseste si sanate, calitate si cantitate a florilor. Ingrasamintele sunt din gama profesionala, le folosim si noi la trandafirii nostri.

Magic P Star este unul dintre cele mai bune ingrasaminte foliare, il gasiti la noi pe site.

MAGIC P Star, dupa cum ii spune si numele, face magie cu plantele dvs. Este un produs mineral lichid bazat pe un continut bogat de Fosfor si Magneziu plus micronutrienti sinergici. Datorita formulei sale speciale asigura aportul maxim de nutrienti si micronutrienti. Cum ne simtim noi atunci cand luam multivitamine si minerale bazate pe Magneziu-Zinc-Fier + alti micronutrienti asa se vor simti si plantele dvs.

La radacina le puteti aplica prin udare un ingrasamant la fel de bun, KingLife 20-20-20 + Micro.
Acesta este un ingrasamant din pudra minerala extrem de pura si solubila in apa, bazata pe macronutrienti NPK (azot-fosfor-potasiu) 20-20-20 si micronutrienti: Bor (B), Cupru (Cu), Fier (Fe), Mangan (Mn), Molibden (Mo), Zinc (Zn).

Este un ferilizator special din gama profesionala, caracterizat printr-o solubilitate mare si actiune rapida. Acesta ofera un aport nutritional precis si echilibrat care permite plantelor sa-si exprime potentialul lor maxim in termeni de calitate si de cantitate.

IMPORTANT: IN ROMANIA DUPA MIJLOCUL LUI SEPTEMBRIE NU SE MAI APLICA INGRASAMINTE !!!

La munte si in zonele unde ingetul vine mai devreme nu se mai aplica nici un fel de ingrasamant dupa 1 Septembrie. Regula de baza este să nu mai administrati ingrasaminte cu 8 saptamani inainte de venirea primului ingheţ.

Despre compozitia ingrasamintelor

Cele mai importante si mai cunoscute trei elemente sunt: Azot (N) , Fosfor(P) si Potasiu(K). NPK - aceste trei simboluri le veti gasi pe toate pachetele de ingrasamant folosit.

AZOTUL (N) – Stimuleaza cresterea sanatoasa a plantei. Este necesar pentru dezvoltarea clorofilei si permite plantei sa foloseasca lumina pentru a transforma apa si dioxidul de carbon in zaharuri pentru a se hrani. Folosit in cantitati mari planta se va dezvolta prea mult insa va avea putine flori sau chiar deloc. Carenta de azot duce la Frunze ingalbenite, planta nu va mai dezvolta noi cresteri iar florile vor fi mici.

FOSFORUL (P) – Ajuta la inflorire si dezvoltarea radacinilor. Carenta de fosfor va duce la caderea frunzelor, tije firave si boboci nedezvoltati.

POTASIUL (K) – Intensifica fotosinteza stimuland cresterea plantei si aparitia de noi frunze. Intensifica absorbtia de apa si ajuta la circulatia apei in planta si implicit a substantelor nutritive. Potasiul ajuta deasemeni la dezvoltarea sistemului imunitar al plantei. Sporeste capacitatea plantelor de a rezista la ger si seceta.

Bineinteles ca pe langa cele trei elemente de baza mai sus mentionate, sunt necesari si alti nutrienti precum : Calciu, Magneziu, Sulf, Cupru, Fier, Mangan si Zinc.

Tratarea trandafirilor cu acesti nutrieti va asigura o inflorire abundenta, frunze verzi si sanatoase. Este bine sa alegeti un fertilizant echilibrat si de calitate superioara, care sa contina atat micro cat si macro nutrienti.

Cand folosim ingrasaminte?
Puteti incepe sa folositi ingrasamintele in momentul cand noile ramuri au crescut aproximativ 4-6 cm si au un numar de 5-7 frunze.

IMPORTANT: Trebuie sa opriti fertilizarea cu 8 saptamani inainte de primul inghet.

Acest lucru va permite plantei sa isi intareasca/maturizeze ramurile pentru o rezistenta sporita la inghet.

Ingrasamintele lichide actioneaza rapid si pot fi folosite ca un tratament de salvare pe plantele cu deficiente grave. Acestea contin fertilizanti foliari care sunt absorbiti rapid de catre frunze.

 

La FAMOUS ROSES gasesti intotdeaua trandafirii care sa-ti transforme gradina intr-o galerie de arta. Sunt trandafiri de colectie, adevarate capodopere. Si pentru ca ii pretuim la fel de mult ca tine, de fiecare data cand comanzi de la FAMOUS ROSES, ei vor ajunge la tine cu o serie intreaga de beneficii.

✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru prindere
✅ Beneficiezi de GARANȚIE pentru soi (culoare)
✅ Beneficiezi de GARANȚIA calitatii exceptionale
✅ Beneficiezi de GARANȚIA produselor originale
✅ Primești TUFE VIGUROASE de minim 2 ani
✅ Primești TRANDAFIRI care infloresc repetat
✅ Primești TRANDAFIRI sanatosi care se dezvolta foarte bine
✅ Primești doar TRANDAFIRI fabulosi, medaliati international
✅ Beneficiezi de EXPERIENȚA unei echipe
✅ Beneficiezi de SFATURI corecte
✅ Beneficiezi de GARANȚIA satisfactiei suta-la-suta

 

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare sau ori de cate ori va putem fi de ajutor.

Vezi mai jos Recenziile pentru FAMOUS ROSES si operele de arta din gradinile clientilor!

 

Lasă un comentariu, o intrebare sau un răspuns

Publică un comentariu, o intrebare sau un răspuns