Cum taiem si dirijam trandafirii urcatori cataratori pentru a fi plini de flori - FamousRoses.eu

€ 5,99 Livrare Oriunde in Tara. Livrare Gratuita pentru comenzi mai mari de € 99

Cum taiem si dirijam trandafirii urcatori pentru a fi plini de flori

iunie 25, 2018

In ultimii ani am remarcat o crestere accentuata a interesului pentru trandafirii urcatori.  Din discutiile cu clientii mi-am dat seama ca foarte putini stiu cum sa dirijeze trandafirii urcatori in asa fel incat acestea sa aiba cat mai multe flori.

Dupa cum ati observat, in general, pe ramurile verticale ale trandafirilor urcatori - cataratori nu se dezvolta ramurile florifere care sunt responsabile cu producerea florilor. La trandafirii urcatori, din ramurile pe orizontala cresc ramurile care fac flori.  De aceea pe masura ce trandafirii urcatori cresc ramurile acestora trebuie dirijate cat mai mult posibil pe orizontala, etajate una peste alta ca la vie.  Prin taiere si dirijare prin legare in anul 2 si 3 forma trandafirilor dvs urcatori ar trebui sa arate ca in poza de mai jos.  Din ramurile orizontale vor creste ca niste lumanari ramurile florifere.  Cele de la ramurile de jos se vor intercala cu cele de sus si astfel veti obtine un rezultat spectaculos.

 

Amenajare unui spatiu de poveste in curte sau gradina este o investitie in frumusetea si bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colt de poveste in gradina sau curtea dumneavoastra am selectat cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume pe care i-am adus din Franta de la celebrii cultivatori Meilland Richardier si Georges Delbard. Astfel va puteti alege soiuri unice de trandafiri cu inflorire repetatata si culori spectaculoase. 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati si va vom raspunde cu drag la orice intrebare sau nelamurire.

Amenajare unui spatiu de poveste in curte sau gradina
este o investitie in frumusetea si bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colt de poveste in gradina sau curtea dumneavoastra am selectat cei mai frumosi si apreciati trandafiri din lume pe care i-am adus din Franta de la celebrii cultivatori  Meilland Richardier si Georges Delbard. Astfel va puteti alege soiuri unice de trandafiri cu inflorire repetata si culori spectaculoase.
*Dacă doriți să vă ținem la curent cu informatii și sfaturi utile pentru intreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.
Formularul pentru abonare îl găsiți in josul paginii .


VEZI TOATA COLECTIA NOASTRA DE TRANDAFIRI DE GRADINA >>>