Colecția de trandafiri pentru grădină recomandați pentru buchete de flori tăiate

Click AICI pentru a vedea toată colecția de trandafiri rezistenți în vază!

 

Suntem captivați de frumusețea florilor de trandafiri și mulți dintre noi vrem să îi avem în buchete de flori mari sau coșuri cu flori în casă. Pentru aceasta am pregătit colecția de trandafiri care rezistă în vază.

Trandafirii pentru flori tăiate sunt ideali pentru a fi pusi în vază deoarece, după tăiere, florile rezistă până la 10 zile fară a se ofili.

Toți trandafirii din această colecție sunt cu înflorire repetată, ca, de altfel, toți trandafirii de la Famous Roses. Astfel, începând cu luna Mai și până la îngheț, veți avea în grădină o sursă aproape continuă de flori pentru buchetele superbe sau coșurile cu flori din casa dumneavoastră.


Click AICI pentru toată colecția de trandafiri rezistenți în vază!



 
 
 
 
 


Vezi toți trandafirii rezistenți în vază!

 

Amenajarea unui spatiu de poveste în curte sau grădină îti aduce lângă tine frumusețea și bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui spațiu de poveste în grădină sau curtea dumneavoastră am selectat cei mai frumoși și apreciați trandafiri din lume. Trandafiri deosebiți, medaliați internațional, unici în Lume și România. Vin din Franța și Germania de la celebrele pepiniere Kordes, Georges Delbard si Meilland Richardier. Astfel poti alege pentru grădina ta soiuri unice cu înflorire repetată și culori spectaculoase. Veți întâlni acesti trandafiri și în cunoscutele grădini din Paris, în grădinile castelelor din Franța sau în grădinile regale din Monaco. Odată cu trandafirii noștri primești GARANȚIE pentru prindere și culoare (soi). Garanția satisfacției 100%!

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde cu drag la întrebări sau nelămuriri.
Înscrie-te la Newsletter-ul nostru și vei primi oferte exclusive și oferte speciale disponibile doar clientilor și abonaților noștri!

 

O zi Famous Roses!
Noi toți cei de la Famous Roses :)

P.S. Dacă ți-a plăcut articolul distribuie-l pe Facebook

Amenajare unui spațiu de poveste în curte sau grădină
este o investiție în frumusețea și bucuria de zi cu zi. Pentru amenajarea unui colț de poveste în grădină sau curtea dumneavoastră am selectat cei mai frumoși și apreciați trandafiri din lume pe care i-am adus din Franța de la celebrii cultivatori  Meilland Richardier și Georges Delbard. Astfel vă puteți alege soiuri unice de trandafiri cu înflorire repetată și culori spectaculoase.

 

 


VEZI TOATĂ COLECȚIA NOASTRĂ DE TRANDAFIRI DE GRĂDINĂ >>>

 *Dacă doriți să vă ținem la curent cu informații și sfaturi utile pentru intreținerea trandafirlor abonează-te la newsletter-ul Famous Roses.
Formularul pentru abonare îl gășiți în josul paginii .

 


Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.